Ydelser​

Se vores ydelser​

Vi skal gøre det vi er gode til. Du er garanteret rigtigt god til det din virksomhed tilbyder.

Fyns Bogføring & Revision ApS er rigtigt gode til det med tal.

Så hvorfor ikke lade os klare regnskabet og moms og afgifter, så du kan koncentrere dig om kerneydelse i din virksomhed.

Læs nedenfor og se hvad vi bl.a. kan tilbyde og kontakt os for en uforligtende snak om jeres behov.

Bogføring

Bogføring, løn, fakturering, debitor- og kreditorstyring, betalingsrutiner, løbende regnskabsrapportering.

Bogholderiet er vigtig i din virksomheds daglige administration. Fyns Bogføring & Revision ApS hjælper din virksomhed med, at få indarbejdet effektive og strukturerede rutiner.

Nogle foretrækker selv at stå for det daglige bogholderi. Andre vil gerne slippe og ligger den del af forretningen over til os. Vi finder altid en løsning, som matcher din virksomheds kapacitet og administrative behov.

Skal du starte egen virksomhed, sørger vi for, at din virksomhed kommer godt fra start og får indarbejdet de mest hensigtsmæssige rutiner. Læs mere under etablering og opstart.

Årsregnskab

Som ansvarlig virksomhed skal du have et skatteregnskab eller en årsrapport du kan stole på.

Vi er garant for professionelle skatteregnskaber eller årsrapporter, som opfylder lovgivningens krav. Samtidig kan du være sikker på, at vi kan hjælpe med fortolkning af gældende regnskabsregler, som har betydning for dig.

Vores erfaring viser samtidig, at det for mange virksomhedstyper betaler sig, at få foretaget periodiske balancer, kvartalsregnskaber og budgetkontroller. Det giver dig overblik over din virksomheds aktuelle økonomiske status, og gør at dit årsregnskab kommer sikkert i mål.

Etablering

Når du starter virksomhed, melder sig et utal af spørgsmål. du får brug for kompetent sparring.

Fyns Bogføring & Revision ApS har stor erfaring med, at hjælpe nye virksomheder i etableringsfasen.

Vi kender svarene på de fleste af dine spørgsmål, og vi tør samtidig stille de spørgsmål, der udfordrer og er nødvendige for din virksomheds fremtid.

Under opstarten af din virksomhed er det vigtigt, at du får indarbejdet nogle enkle administrative procedurer, der fungerer på daglig basis. Det gælder valg af bogføringssystem, valg af registreringssystemer, opstart af kontoplan mm.

Vælger du os som din samarbejdspartner er du sikker på at alt er klar fra start.

Rådgivning

Udover det arbejde der altid følger med et skatteregnskab eller årsrapport, kan der opstå spørgsmål at skattemæssig karakter.

Hos Fyns Bogføring & Revision ApS erfarer du hurtigt, at skatterådgivning er en af vores spidskompetencer. Vi er en aktiv og engageret medspiller. Vi giver dig svar, når du støder på en skatte- eller momsmæssig problemstilling.

Vi hjælper dig også, når det f.eks. drejer sig som om etablering og opstart af virksomhed, køb og salg af virksomhed, generationsskifte eller virksomhedsomdannelse. Dette er blot nogle af de spørgsmål, hvor vi kan tilbyde vores ekspertice.

Har du andre spørgsmål kan vi helt sikkert hjælpe dig. Kontakt os hellere én gang for meget end én gang for lidt.​

Kontakt mig for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at få en uforpligtende snak, hvor vi sammen finder frem til en løsning, der passer lige præcis til din type virksomhed. Herefter kan jeg sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Du kan kontakte mig på telefon (+45) 61 74 57 00 eller på e-mail info@f-b-r.dk​.