Bogholder på Fyn

Bogholder fra Fyn med stor erfaring tilbyder professionel bogføring

Ønsker du hjælp til bogføring på Fyn? Jeg er uddannet skatterevisor og driver Fyns Bogføring & Revision ApS, hvor jeg laver regnskaber med stor præcision. Jeg arbejder primært for små og mellemstore virksomheder. Jeg holder til i Svendborg, men har også kunder i Odense og på resten af Fyn samt på Langeland.

Bogholder med præcis og rettidig bogføring i høj kvalitet

Jeg tilbyder forskellige former for bogføringsløsninger, som alle er i høj kvalitet. Du kan f.eks. vælge en løsning, hvor jeg varetager alt fra bogføring til bankafstemninger, moms- og lønregnskaber samt eventuelle angivelser til blandt andet skat, ATP og FerieKonto.

Bogføringen sker hos mig, hvor jeg benytter regnskabsprogrammet e-conomic og revisorværktøjet Fokus IT. Jeg kan også tilbyde en anden løsning, hvor jeg benytter jeres regnskabsprogram, og hvor bogføringen sker ude hos dig.

Alternativt kan du selv lave alt fra kasserapport og nummerering til fakturering og betalingen af regninger, hvorpå du afleverer det hele til mig en gang om måneden. Det er en billig løsning, hvis du selv har tiden, og hvis du eller en bogholder selv vil ordne det.

Vi kan også aftale en helt fjerde løsning, som passer til dine egne ønsker og behov samt dit budget. Jeg tager meget gerne en grundig drøftelse, så vi kan finde frem til en individuel løsning, der passer bedst til dig og dit bogholderi.

Hvad koster en bogholder på Fyn?

Jeg har over 30 års erfaring som skatterevisor og bogholder, og jeg sætter altid en ære i præcision og rettidig levering. Dertil kommer, at jeg har konkurrencedygtige priser.

Fordi jeg tilbyder så mange individuelle løsninger, kan det være svært at sige nøjagtigt hvad, det vil koste at ansætte mig som bogholder på Fyn. Det afhænger også meget af opgavens omfang og virksomhedens størrelse. Du er altid velkommen til at kontakte mig, så vi kan komme nærmere hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig. Du kan ringe til (+45) 23 10 66 51 eller sende en mail til info@f-b-r.dk.

Løsning 1​

Virksomheden sørger selv for at holde privatøkonomien 100% adskilt fra virksomhedens økonomi. Herefter afleveres alle bilag og bankkontoudtog til os, gerne én gang pr. måned.

Fakturering samt betaling af Deres regninger bør De selv stå for, men dette arbejde kan De naturligvis også overlade til os. Vi klarer så den løbende bogføring, bankafstemninger, moms- og lønregnskaber, samt evt. angivelse til SKAT, ATP, FerieKonto mv.

Den løbende bogføring er endvidere et vigtigt redskab i forbindelse med momsafregningen. Hvis vi forestår den løbende bogføring vil vi udarbejde momsangivelsen.

Løsning 2​

Virksomheden laver selv kasserapport, nummererer bilag og afstemmer selv kasse og bank, samt klarer faktureringen og betalingen af Deres regninger.

Dette afleveres én gang om måneden og vi klarer bogføringen.

Løsning 3​

Denne løsning ligner løsning 1, men virksomheden har deres eget bogføringssystem.

Eneste forskel fra løsning 1 er, at Fyns Bogføring & Revision ApS kommer ud i virksomheden og forestår den løbende bogføring, bankafstemninger, moms- og lønregnskaber, samt evt. angivelse til SKAT, ATP, FerieKonto mv.

Løsning 4​

Det er naturligvis virksomhedens behov for bogføring vi gerne vil dække.

Uanset hvilket behov virksomheden har, vil vi efter en grundig drøftelse, finde en individuel løsning som passer virksomheden.

Få et tilbud på en individuel bogføringsløsning

Mangler du en dygtig bogholder på Fyn? Du er altid velkommen til at få en snak om de mange muligheder. Herefter kan jeg sende et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til mig på telefon (+45) 23 10 66 51, eller du kan skrive til mig på e-mail info@f-b-r.dk. ​​